Victòria estèril d'un CF Ripoll condemnat a Quarta Catalana

Malgrat la bona segona volta l'equip de David Zurita perd finalment la categoria

Jordi Remolins
30 de maig del 2016
Actualitzat el 31 de maig a les 7:39h
La darrera jornada es presentava complicada pel CF Ripoll i es van acabar complint els pronòstics. L'equip de David Zurita necessitava guanyar al Santjoanenc i que l'Arbúcies perdés al camp del Sant Esteve d'en Bas. El primer supòsit va complir-se (2-1) però el segon no (2-3). Aquests resultats condemnen a l'equip ripollès a militar la pròxima temporada a la darrera categoria del futbol gironí, la quarta catalana. Els trenta punts sumats no són suficients per superar un Arbúcies que n'ha acumulat dos més.

La temporada ha estat marcada per una primera volta desastrosa, on l'equip només va aconseguir un empat la segona jornada al camp de l'Atlètic Banyoles, i una victòria al municipal d'esports de Ripoll precisament davant del Santjoanenc. La segona volta ha estat molt millor. El conjunt ripollenc hi ha guanyat vuit partits i n'ha empatat dos més, però no ha estat a temps de garantir-se la permanència. En cas que la primera volta hagués resultat igual de productiva pel que fa a puntuació, el Ripoll hauria acabat la lliga en vuitena posició.

Santi Rebollo va iniciar la temporada a la banqueta, però els mals resultats van provocar que la directiva el rellevés per Jordi Boixassa a finals d'octubre. Abans d'acabar-se la primera volta ja s'havia incorporat a David Zurita, un tècnic empordanès que va comportar l'arribada d'una allau de fitxatges amb experiència en categories superiors. L'ex primera divisió amb l'Espanyol i l'Albacete Ivan Díaz, va ser-ne el nom més destacat. Durant diverses jornades es va especular amb els noms de Raúl Tamudo i de Melli. Aquest darrer va ser donat per fet pel mateix club, però no va acabar d'incorporar-s'hi. La proximitat de Zurita amb el RCD Espanyol i el Real Betis Balompié, feien factibles aquests contactes.

Aquesta darrera setmana Zurita i el club han lligat la seva continuïtat per la temporada vinent, amb el gruix de jugadors que han conformat l'equip titular de la segona part de la lliga, a més de nous fitxatges encara per confirmar.