La UE Campdevànol és nou equip de segona catalana

El CF Ripoll haurà d'esperar a la darrera jornada per concretar la salvació o el descens | El club campdevanolenc farà una rua per celebrar l'ascens

Plantilla actual de la UE Campdevànol
Plantilla actual de la UE Campdevànol | UE Campdevànol
Jordi Remolins
23 de maig del 2016
Actualitzat a les 12:23h
La UE Campdevànol jugarà a segona catalana, després de la victòria per 2 a 0 que va aconseguir diumenge davant del CF Ripoll. Després de dues temporades al capdavant de l'equip, Alain Ruiz ha assolit la primera posició del grup 17 de tercera catalana, i ha culminat un ascens que feia setmanes que s'estava assaborint. La pròxima temporada seran tres els conjunts del Ripollès que coincidiran a la segona catalana, amb el CE Abadessenc, la UE Camprodon i el conjunt campdevanolenc.

Nou-centes persones van ser al camp municipal d'esports de Campdevànol per veure un derbi que va tenir de tot. Al cap de vint minuts de partit, quan tots dos conjunts encara s'estaven prenent les mides, una calamarsada va obligar a suspendre momentàniament l'enfrontament. El partit no tenia un dominador clar, però el Campdevànol gaudia de millors opcions. D'aquesta manera va arribar l'1 a 0, obra de Joan Carles. Amb aquest resultat es va arribar al descans. A la represa el domini va correspondre al Ripoll, que necessitava la victòria per no veure's abocat al descens. Les contres de la UE Campdevànol portaven molt perill a la porteria visitant. Gràcies a un penal el Campdevànol va fer el 2 a 0. Ja en els darrers deu minuts el Ripoll també hauria pogut marcar, si hagués transformat un penal que va fallar.

Durant els propers dies el Campdevànol anunciarà una rua pels carrers de la població per tal de celebrar aquest ascens. Fa quatre anys el club ja va aconseguir l'ascens de categoria però va haver-hi de renunciar, perquè la federació no li permetia jugar al grup gironí. En aquella ocasió la rua de celebració va haver de suspendre's.

Cara o creu del CF Ripoll a la darrera jornada

La darrera jornada de competició serà decisiva pel CF Ripoll. Després d'aquesta nova derrota, l'equip de David Zurita s'ho jugarà tot al camp municipal d'esports de Ripoll, davant d'un Santjoanenc que no s'hi juga res. A més però, haurà d'esperar que l'Arbúcies, que ahir va perdre a casa contra Les Preses, no sumi cap punt contra el Sant Esteve d'en Bas, que ja és matemàticament equip de quarta catalana.