La CUP de Ripoll convoca una assemblea oberta sobre la residència

Es farà dissabte a la tarda a la sala Marià Font de l’espai públic de La Lira per debatre sobre la Fundació Guifré

Jordi Remolins
19 de maig del 2016
Actualitzat a la 13:12h
Fundació Guifré.
Fundació Guifré. | Arnau Urgell
La CUP no afluixa en la polèmica de la Fundació Guifré. Després de destapar un secret a veus que ningú més s’havia atrevit a fer públic, ara ha convocat una assemblea oberta a Ripoll. La sala Marià Font que hi ha sota la plaça de la Lira acollirà dissabte a les cinc de la tarda una reunió popular per tractar sobre un conflicte que ha esquitxat la política local.

La setmana passada la CUP va denunciar en un comunicat l’opacitat de l’ajuntament de Ripoll en casos de presumptes males pràctiques a la Fundació Guifré. Aquesta acció va contrariar profundament als regidors ripollesos que formen part del Patronat de la Fundació. Les declaracions que van realitzar a diferents mitjans de comunicació van motivar un nou comunicat de la CUP on acusava a CDC, ERC i PSC, de fer front comú per tal de “tancar files i matar al missatger” respecte a aquesta polèmica.

La darrera reacció ha estat convocar una assemblea popular. A través de les xarxes socials la CUP ha convidat a tots els ripollesos, familiars, treballadors i membres del patronat, per tal d’exposar el seu punt de vista de tots plegats amb “transparència”, adjectiu que diuen haver trobat a faltar a la resta de grups del consistori. “Nosaltres no tenim res a amagar”, afirmen per tancar la invitació.