Les «Cartes d’Amor» santjoanines es presenten a Cassà

El llibre recull vint-i-set de les missives que es van enviar al certamen organitzat per Jose Alguacil

990_1462522265jose_alguacil_35
990_1462522265jose_alguacil_35
Jordi Remolins
06 de maig del 2016
Actualitzat el 07 de maig a les 16:45h
Cassà de la Selva serà testimoni aquest vespre de la presentació del llibre Cartes d’Amor que recull una selecció de les missives que van arribar a Jose Alguacil en les dues primeres edicions del certamen, el 2013 i 2014. L’auditori de la sala Galà del municipi gironès acollirà l’acte a partir de les nou del vespre, organitzat pel Cineclub Vuitimig i l’Oncolliga Cassà.

El llibre es va publicar a finals de l’any passat i s’ha presentat en diferents municipis, entre els quals Sant Joan de les Abadesses i Ripoll. En la primera edició del certamen de cartes d’amor, la guanyadora va ser una carta de Lluís Carbó, de L’Escala. El mateix Carbó va ser guanyador de la segona edició, ex aequo amb la barcelonina Anna Estella. Vint-i-set de les cartes que van arribar al Cafè de l’Abadia que regentava Alguacil han estat reproduïdes al llibre, en el seu format original escrit a mà i també en la seva versió mecanografiada. Els beneficis de la venda de Cartes d’Amor és per les entitats El Ripollès Cor i Oncolliga Girona.

El concurs va tenir una àmplia repercussió a tot Catalunya, i va servir per reivindicar l’emoció de rebre el correu tradicional més enllà de la correspondència comercial i les factures. Actualment Jose Alguacil està treballant en la idea de convertir Sant Joan de les Abadesses en la capital mundial de l’amor.