Recullen uns 1.500 quilos de roba solidària a la Vall de Camprodon

La cooperativa Roba Amiga té dinou contenidors repartits pel Ripollès

Jordi Remolins
05 de maig del 2016
Actualitzat el 07 de maig a les 16:43h

Contenidor de recollida de roba Foto: Ajuntament de Camprodon


El primer trimestre de 2016 ha consolidat la tendència a l’alça en la recollida de roba solidària a la Vall de Camprodon. Els quatre contenidors que la cooperativa Roba Amiga té a Llanars, Sant Pau de Segúries i a Camprodon, van recaptar 1493 quilos de roba vella. Es tracta d’una xifra que satisfà tant a l’entitat com a l’Ajuntament de Camprodon, que ha convidat als seus vilatans a seguir fent donacions com fins ara.

A més dels quatre contenidors que hi ha a la Vall de Camprodon, al Ripollès també n’hi ha tres a Sant Joan de les Abadesses, set a Ripoll, quatre més a Campdevànol, i una Ribes de Freser. Dinou punts de recollida de Roba Amiga, un consorci d’entitats englobats en una cooperativa. Entre els seus objectius s’hi compta la reducció al màxim dels residus tèxtils, promovent la inserció de persones en situació o risc d’exclusió social.

La solidaritat dels veïns i la tasca de les entitats destinades a millorar el servei de recollida, ha permés augmentar els llocs de treball de Roba Amiga, l’increment de la flota de vehicles, una major freqüència en el buidatge dels contenidors i la millora de les mesures de seguretat dels mateixos.