El Parlament descarta el desdoblament de la C-17 entre Granollers i Mollet

Junts pel Sí ha justificat la decisió per buscar mesures que dotin de més fluïdesa, com un tercer carril o calçades laterals a la via

Jaume Ventura
30 de març del 2016
Actualitzat a les 18:32h
La Comissió de Territori del Parlament de Catalunya ha rebutjat aquest dimecres la proposta de resolució que havia presentat el PSC per construir un nou traçat que unís Granollers i Mollet en paral·lel a la C-17. Des de Junts pel Sí s’ha justificat la decisió per buscar mesures en conjunt i que dotin de més fluïdesa, com un tercer carril o calçades laterals a la via.

El partit socialista creu que el tercer carril és només una mesura provisional que no solucionarà els problemes de col·lapse que pateix la via. El diputat Jordi Terrades ha lamentat que la via no superaria un examen de seguretat i ha precisat que només en els darrers dos mesos hi ha hagut 100 retencions de més de 90 minuts, la majoria per densitat circulatòria, que podrien augmentar amb la posada en marxa del centre logístic de Mango.

La CUP també s'ha oposat a la proposta de resolució perquè no es partidària de construir més infraestructures. Ciutadans i Catalunya Si que es Pot s'han abstingut. El PP ha votat a favor.

Just aquest dimarts set alcaldes del Vallès Oriental han demanat diàleg al Govern per definir quines han de ser les obres de millora a la C-17.