Joan Reyné i Anna Comet guanyen la Cronúria

Tot i les condicions de manca de neu, l'organització ha fet un gran esforç perquè es pogués celebrar la prova

Anna Comet ha estat la més ràpida amb un temps de 48 minuts i 48 segons
Anna Comet ha estat la més ràpida amb un temps de 48 minuts i 48 segons | Josep Maria Montaner
Redacció
02 de febrer del 2016
Actualitzat el 03 de febrer a les 10:29h
La Crononúria "Memorial Ramon Casadevell" ha donat el tret de sortida a la Copa Catalana de Curses Verticals d'esquí de muntanya - FGC Moutanin Series 6.0. Tot i les condicions d'escassetat de neu la Unió Excursionista de Vic, organitzadora de la cursa, ha fet un gran esforç per dur a terme la prova i ha modificat lleugerament el recorregut clàssic de la prova. La sortida ha sigut des del santuari de Núria en direcció a la pista Mulleres.
 

La línia de meta era fins a sota la pala del Noucreus Foto: Josep M Montaner


A mitja pista els esquiadors han realitzat un flanqueig en lleuger descens per anar a buscar el Torrent de Noucreus. Després de 300 metres a peu, a partir del Pont de l’Escudé han trobat bones condicions de neu fins a la meta, a sota de la pala del Pic Noucreus. Els participants han superat un desnivell total d'uns 800 metres aproximadament.
 

Joan Reyné ha estat el guanyador absolut amb un temps de 36 minuts i 44 segons Foto: Josep M Montaner


Joan Reyné ha guanyat la prova en categoria absoluta. A poca distància ha arribat Pere Rullan, que ha estat segon i el tercer classificat ha estat David Prades. Joan Reyné, integrant de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya, explica com ha viscut la cursa: "El Pere i jo hem fet tota la pala del Mulleres junts. El tram del Torrent de Noucreus era més tècnic i allà he pogut agafar una mica de distància, que ja he mantingut fins a meta". 
 

El gurbetà Sergi Rierola seguit del barceloní Pau Vilar Foto: Josep M Montaner


En categoria absoluta femenina, l'osonenca Anna Comet ha estat la més ràpida. La segona posició ha estat per Míriam Martínez, i la tercera per Júlia Massagué, ambdues de l'equip del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya.
 

El podi masculí amb Reyné, Rullan i Prades Foto: Mariona 


Calendari de competicions d'esquí de muntanya temporada 2015-2016