El fotoperiodista Jordi Borràs presenta el seu nou llibre a Campdevànol

A "Desmuntant Societat Civil Catalana", l'especialista en extrema dreta a Catalunya investiga una de les entitats més opaques de la Catalunya actual | Serà el proper dimarts a les 20 h.

Redacció
23 de desembre del 2015
Actualitzat a les 17:16h
El fotoperiodista Jordi Borràs.
El fotoperiodista Jordi Borràs. | Nació Digital
Desmuntant Societat Civil Catalana, aquest és el títol del nou llibre que el fotoperiodista especialista en extrema dreta Jordi Borràs presentarà dimarts vinent al Centre Cívic La Confiança de Campdevànol a les vuit del vespre. La presentació anirà a càrrec d'Arnau Urgell, cap de redacció de NacióDigital.

Qui és Societat Civil Catalana?; qui hi ha darrere d'aquesta entitat? o d'on treu els recursos? són algunes de les preguntes sobre que respon el nou títol de l'autor barceloní. I és que l'entitat unionista, és una de les entitats més opaques i menys transparents de la Catalunya actual. En paraules del periodista de Catalunya Ràdio, David Bassa, autor del pròleg: "Les vinculacions entre els dirigents de SCC i la ultradreta són desvergonyidament constants. Però tothom les ha passat per alt. Fins ara. Perquè a Desmuntant Societat Civil Catalana, el fotoperiodista Jordi Borràs ho explica tot, absolutament tot".

A banda de Desmuntant Societat Civil Catalana, Borràs també conversarà amb els assistents sobre Plus Ultra, una crònica gràfica de l’espanyolisme a Catalunya. El llibre, que va veure la llum el passat 2014, és una obra a cavall de la fotografia documental, el periodisme d’investigació i la recerca històrica que fa una immersió en l'espanyolista i els vasos comunicants entre el moviment unionista i l'extrema dreta a Catalunya.