Sessió informativa sobre ajudes a persones amb dependència

La iniciativa del Hospital de Campdevànol busca resoldre dubtes sobre les possibles ajudes a les persones dependents

Redacció
01 de desembre del 2015
Actualitzat el 03 de desembre a les 22:28h
L'Hospital de Campdevànol organitza una xerrada informativa sobre ajudes a persones amb dependència, que tindrà el lloc el dijous 3 de desembre, a les 16:00 hores, al centre cívic de Campdevànol. L'acte, que s'ha posat en marxa des del Servei d'Infermeria de l'hospital, està dirigit a totes aquelles persones dependents i als seus familiars o cuidadors que estiguin interessats en informar-se sobre quines ajudes existeixen per a les persones amb dependència.

La sessió comptarà amb les explicacions de l'experta Sandra Casado Iglesias, que és referent comunitària del Ripolles, la Garrotxa, el Pla de l'Estany i la Cerdanya. S'explicaran les ajudes que hi ha disponibles, qui hi té accés i com s'han de sol·licitar i en quins terminis dins de la Llei de Promoció de l'Autonomia i Atenció a la Dependència. Els assistents a l'acte podran formular preguntes que tinguin relació amb aquests temes.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és el d'arribar a totes aquelles persones de la comarca que tenen dubtes sobre les ajudes a la dependència i, també, en línia amb l'objectiu del Pla Estratègic de l'Entitat de desenvolupar el model d'atenció a la dependència.