Els Amics de les Arts, caps de cartell de la Festa Major de Sant Joan

Les entrades ja estan a la venda a l'oficina de turisme i per internet

Redacció
28 d'agost del 2015
Actualitzat el 09 de setembre a les 7:46h
Els Amics de les Arts, en una imatge d'arxiu
Els Amics de les Arts, en una imatge d'arxiu | Jordi Borràs

Els Amics de les Arts, en una imatge d'arxiu. Foto: Jordi Borràs/Nació Digital


Els Amics de les Arts seran el cap de cartell de la Festa Major de Sant Joan de les Abadesses. El grup, que enguany celebren els seu 10è aniversari, actuarà el dissabte 12 de setembre. Es tracta d’un concert de la gira de presentació del seu últim disc Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure. Estaran acompanyats pel grup de versions La Banda Puig i per les mescles de DJ OGT, dj resident a Clownia.

Les entrades per als Amics de les Arts, La Banda Puig i DJ OGT es podran adquirir de forma anticipada a un preu de 15 euros des de la pàgina web de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses o, de forma presencial, a l’oficina de turisme. L’entrada a taquilla per dissabte té un preu de 20 euros.

Per aquest mateix preu (20 euros), també hi ha l’opció d’adquirir un abonament que permetrà entrar a tots els concerts de nit de la Festa Major, inclòs el de dissabte. Aquests, també, es poden trobar a l'oficina de turisme. Les entrades individuals per diumenge i dilluns, només a taquilla, tenen un preu de 5 euros cada una. Les entrades i abonaments són limitats per l’aforament del recinte.