El Festival de la Vall de Camprodon fa de nou el ple a tots els concerts

David Carabén, cantant de Mishima, tanca l'edició del 2015 a Molló | La reformulació del certamen fa cinc anys, amb recitals de qualitat i petit format, "plenament consolidada"

Concert de David Carabén a Molló
Concert de David Carabén a Molló | Umàtic/FMVC
Redacció
25 d'agost del 2015
Actualitzat el 26 d'agost a les 18:37h

Concert de David Carabén a Molló Foto: Umàtic/FMVC


Un concert del cantant i ànima de Mishima, David Carabén a la sala de ball de Molló va tancar aquest diumenge la setzena edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon (FMVC). Aquest 2015, igual que en l'edició de l'any passat, els concerts programats han omplert els diferents espais aconseguint exhaurir totes les localitats disponibles.

El director artístic del FMVC, Francesc Viladiu, considera que cinc edicions després que el FMVC apostés per propostes de petit i mitjà format que seduïssin també al públic jove, s'ha "consolidat" i considera que s'ha demostrat que al Ripollès "hi ha públic per aquesta línia artística". El director també destaca l'aposta artística per portar al FMVC noms de primera línia que "sense un esforç de col·laboració entre la Mancomunitat i els municipis" difícilment es veurien en aquesta zona del Pirineu. "Són propostes que s'han vist en festivals d'estiu o escenaris destacats de Catalunya" i que, amb l'atractiu dels municipis de la Vall de Camprodon, "guanyen atractiu". Viladiu destaca la interessant procedència del públic on hi ha "gent de la mateixa Vall, de tot el Ripollès i també provinent de comarques veïnes, especialment Osona, Garrotxa i el Pla de l'Estany".

David Carabén, en acabar el concert a Molló. Foto: Umàtic/FMVC


David Carabén va tancar aquest diumenge 23 d'agost aquesta edició amb un concert que va omplir la sala de ball de Molló. El carismàtic líder de Mishima va mostrar en directe el més marcat de la seva personalitat artística combinant cançons de Mishima, versions d'alguns dels seus referents i adaptant poemes de Joan Vinyoli. Aquest espectacle sorgeix de la publicació de La Forma d'un sentit, el primer llibre de Carabén.

El FMVC d'aquest 2015 el va obrir el divendres 7 d'agost, el concert únic protagonitzat per Pau Vallvé i Joan Colomo. Després de tres concerts conjunts i experimentals a les Illes Balears, els dos artistes van acceptar repetir-lo a la sala de ball de Llanars. El dia 9 d'agost, Gossos van presentar a la sala Cooperativa de Vilallonga de Ter l'espectacle Go22os, on reprodueixen un assaig de la banda i on, entre d'altres, van permetre que alguns espectadors pugessin a l'escenari. Beth va presentar el seu darrer disc Família en un concert a duet que va omplir la sala de ball de Llanars. El concert de David Carabén ha tancat aquesta edició formada per quatre concerts en tres seus.

Concert de David Carabén a Molló. Foto: Umàtic/FMVC