Una setmana de recerca infructuosa del motorista desaparegut a Queralbs

Els Bombers deixen de buscar-lo contínuament des de l'aire | La recerca, a partir d'avui, només es farà de manera puntual als torrents i salts d'aigua | Fa més de dues setmanes que no se sap res de l'home desaparegut, un veí de Gavà de 59 anys

Redacció
24 d'agost del 2015
Actualitzat el 25 d'agost a les 7:37h
Durant tot aquest cap de setmana, els Bombers amb l'ajuda dels Mossos d'Esquadra i Agents Rurals han continuat la recerca del veí de Gavà (el Baix Llobregat) de 59 anys desaparegut des de fa més de dues setmanes a la zona de Queralbs. El seu germà va denunciar la seva desaparició el 8 d'agost a la comissaria dels Mossos del Vendrell i des del passat dilluns han estat buscant-lo per les zones més boscoses d'aquest municipi de la Vall de Ribes. De moment, l'única pista que han localitzat és la seva motocicleta que es va trobar a l'aparcament del final de la pista de Fontalba. A partir d'avui, després d'una setmana de recerca infructuosa, els Bombers deixaran de buscar-lo de manera contínua des de l'aire i només faran revisions als torrents i salts d'aigua de la zona.

Des d'un primer moment, els efectius van resseguir el Camí dels Enginyers que va en direcció al refugi de les Pedrisses i altres zones boscoses del municipi. El mal temps va provocar que en alguns moments s'hagués de suspendre la recerca. Tot i això, durant aquest cap de setmana, els treballs no s'han aturat i els efectius l'han estat buscant pel torrent del Grill, el barranc de Fontalba i per diverses gorgues, sense èxit.

En concret, el dissabte continuava actiu el punt de coordinació situat a Queralbs i set vehicles dels Bombers, dues unitats de recerca canina, membres del GRAE i un mitjà aeri van treballar en les tasques, que van ser infructuoses. El diumenge, un helicòpter i un vehicle lleuger van continuar buscant-lo. Al vespre es van suspendre de nou les tasques de recerca del dia i, de cara a aquest dilluns, els Bombers han informat que deixaran de buscar el desaparegut per l'aire i que es basaran en sortides intermitents pels torrents, els salts d'aigua i les gorgues de la zona.