Sant Joan de les Abadesses premiarà els millors selfies

Els tres punts escollits per fer les fotografies són el Pont Vell, la Vila Vella i el clos monàstic

Aida Morales
04 d'agost del 2015
Actualitzat a les 15:56h
El pont amb la Vila Vella al fons.
El pont amb la Vila Vella al fons. | Antonio Mora
Sant Joan de les Abadesses és un dels 45 municipis de les comarques gironines que participen al projecte #SelfieYourCity, un concurs iniciativa del Patronat de Turisme de la Costa Brava-Pirineu de Girona, que té per objectiu promoure el turisme a la demarcació. 

La gràcia, han informat, és que els visitants puguin fer-se imatges en aquests municipis i compartir-les a través d'Instagram amb les etiquetes #selfie+nom del municipi, acompanyada per #selfieyourcity i #InCostaBrava o #InPyrinees. Al desembre, cadascun dels municipis participants escollirà les seves tres millors imatges, i es posarà en contacte amb l'usuari guanyador per fer-li arribar e premi. 

Pel que fa a Sant Joan, els premis seran un paquet Terra de Comtes i Abats per a dues persones que inclou una visita guiada al Monestir de Sant Joan de les Abadesses i a la Vila Vella, dinar en un restaurant i dues entrades pel Palau de l'Abadia. Els tres punts escollits per fer les fotografies són el Pont Vell, la Vila Vella i el clos monàstic.