L'actuació conjunta de Pau Vallvé i Joan Colomo inaugurarà el FMVC

L'espectacle de Gossos tancarà el primer cap de setmana del Festival de Música de la Vall de Camprodon

Pau Vallbé i Joan Colomo
Pau Vallbé i Joan Colomo | FMVC
Redacció
03 d'agost del 2015
Actualitzat a les 19:26h

La personalitat artística de Pau Vallvé i la transgressió de Joan Colomo s'uniran aquest divendres 7 d'agost en un concert únic dins la sala de Llanars, en el marc de la 16a edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon (FMVC). En aquesta actuació, on es preveu que s'esgotin les entrades, així com en l'edició anterior, els dos artistes prometen una experiència intensa, viscuda i divertida. 

Una actuació que dóna el tret de sortida al Festival i que, segons han apuntat els organitzadors de l'esedeveniment, va néixer per casualitat durant Setmana Santa. A partir de llavors, i vist l'èxit de la seva simbiosi, els dos artistes van decidir repetir l'experiència en una gira d'actuacions. En el cas del Festival de la Vall, es podrà veure dissabte a les 22.00 hores, i les entrades anticipades es poden adquirir a l'oficina de Turisme de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, i als ajuntaments de Llanars, Vilallonga i Molló. 

A més, el primer cap de setmana del festival també preveu tenir un final de nivell, amb l'espectacle “Go22os” del grup manresà Gossos a la sala Cooperativa de Vilallonga, a partir de les 19.00 hores de diumenge. En aquest, el grup musical presenta l'espectacle com un assaig obert amb un diàleg constant entre el grup i l'artista, tot fent un repàs de la trajectòria de la formació durant més de dues dècades.