Frederic Amat exposarà la seva pintura a l'Espai Art l'Abadia de Sant Joan

L'exposició es podrà visitar de l'1 d'agost al 18 d'octubre

Erik Marin
30 de juliol del 2015
Actualitzat a les 7:45h
Sant Joan de les Abadesses acollirà un conjunt de pintures de l'artista Frederic Amat a l'Espai Art l'Abadia. L'exposició Fil de la nit s'inaugurarà aquest proper dissabte, 1 d'agost, a partir de les set de la tarda i comptarà amb la presència de l'autor.

L'artista és pintor i escultor, tot i que, la seva obra conté una concepció oberta de la pintura que porta a interpretar diversos llenguatges artístics en les seves obres. A més ha dissenyat i construït diferents escenografies per a dansa i teatre.

També ha dirigit i conformat espais escènics operístics i ha il·lustrat diverses obres literàries com Les mil i una nits o L'odissea. Cal destacar a més les seves intervencions arquitectòniques on ha desenvolupat projectes que relacionen pintura, escultura i ceràmica. També ha aconseguit estendre la pintura a l'àmbit del cinema en pel·lícules com Viatge a la lluna o Foc al càntir.

L'exposició es podrà visitar al Palau de l'Abadia de Sant Joan de les Abadesses fins al proper 18 d'octubre en horari d'oficina.