Joan Colomo i Pau Vallvé obriran el Festival de la Vall de Camprodon

El certamen celebra la seva setzena edició del 7 al 23 d'agost amb espectacles íntims i de petit format | Llanars, Vilallonga de Ter i Molló acolliran la veu d'artistes com Beth i Gossos | Setcases no acollirà enguany cap concert

Redacció
09 de juliol del 2015
Actualitzat el 10 de juliol a les 11:53h
El director artístic del FMVC, Francesc Viladiu, i l'alaclde de Molló, Josep Coma
El director artístic del FMVC, Francesc Viladiu, i l'alaclde de Molló, Josep Coma | Festival de Música de la Vall de Camprodon

El director artístic del FMVC, Francesc Viladiu, i l'alaclde de Molló, Josep Coma. Foto: Festival de Música de la Vall de Camprodon


El Festival de Música de la Vall de Camprodon (FMVC) arriba a la seva setzena edició amb una programació artística que vol acostar a la Vall i al Ripollès espectacles íntims, de petit i mitjà format i per a un públic divers, segons va explicar dimarts, 7 de juliol, el director artístic del FMVC, Francesc Viladiu en la presentació de l'esdeveniment. Enguany el festival se celebrarà del 7 al 23 d'agost amb concerts a Llanars, Vilallonga de Ter i Molló. Aquesta edició Setcases no acollirà cap actuació. 

Les entrades ja es poden adquirir a l'Oficina de Turisme de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon i als ajuntaments de Llanars, Vilallonga de Ter i Molló. Els preus són de 10 euros. L'aforament és limitat a la capacitat de cada sala (entre 150 i 180 persones).

Pau Vallvé i Joan Colomo, caps de cartell del festival 

Pau Vallvé i Joan Colomo seran els encarregats d'obrir el festival el divendres 7 d'agost amb un espectacle conjunt a la sala de ball de Llanars. Són dues de les veus més destacades i amb més personalitat del panorama musical català actual. Després de més de quinze anys component i produint cançons, gran part de la crítica està d'acord: Pau Vallvé és qualitat i personalitat artística i Joan Colomo un dels cantautors més autèntics i innovadors.

El festival saltarà posteriorment a la sala Cooperativa de Vilallonga de Ter. El diumenge 9 d'agost, Gossos hi celebraran el seu 22è aniversari. Per fer-ho, han organitzat una gira molt especial que busca l'essència i la proximitat amb el seu públic. L'espectacle és més aviat un assaig obert, on es permet l'entrada del públic en l'espai més íntim del grup, on tot s'origina.

Beth retornarà el festival a la sala de ball de Llanars, on tres anys després del seu primer disc en català, "Segueix-me el fil", presenta "Família", on aprofundeix en les mateixes línies artístiques i que remet al dolç moment vital de la cantant des que va ser mare.

El festival el tancarà David Carabén, veu i principal compositor de Mishima, que ha escrit algunes de les cançons clau del pop en llengua catalana del segle XXI: una obra que, finalment, ha rebut caire literari amb la publicació de "La forma d'un sentit" (Empúries, 2015), recopilació de lletres comentades per ell mateix i epilogades per Sergi Pàmies. Carabén ha decidit portar el llibre al directe a través d'una proposta més íntima, en la que, acompanyat pel piano de Marc Lloret i la trompeta de Pablo Fernández, repassa temes que habitualment no formen part del seu repertori.
 

Programació completa