El Valldansa omple Ribes de Freser de cultura popular i cervesa artesana

El festival de dansa de l'Esbart Eudald Coma aplega grups de Mallorca, Igualada, Lleida, Hongria, Premià de Dalt i Torrelles de Llobregat

El Valldansa va omplir la plaça del Mercat de Ribes de Freser
El Valldansa va omplir la plaça del Mercat de Ribes de Freser | Adrià Costa
Redacció
06 de juliol del 2015
Actualitzat el 13 de juliol a les 7:51h

El Valldansa va omplir la plaça del Mercat de Ribes de Freser. Foto: Adrià Costa


El Valldansa va omplir aquest cap de setmana Ribes de Freser de Freser de cultura popular de setmana de juliol. I ho va fer, un any més, amb un "maridatge" amb cervesa artesana en forma de Vallbirra. El certamen, organitzat per l'Esbart Eudald Coma, va aplegar, a banda dels amfitrions, sis grups d'arreu dels Països Catalans però també de fora, amb Hongria com a país convidat.

El dissabte durant tot el dia es va organitzar una fira artesana i a partir de les cinc de la tarda es va viure el plat fort del Valldansa. Esbarts de Mallorca, Igualada, Lleida, Hongria, Premià de Dalt i Torrelles de Llobregat –amés, la secció d’adults i infantil de l’Esbart Eudald Coma- van omplir la plaça del Mercat en una de les tardes més caloroses dels darrers anys.

El Vallbirra, amb diversos productors de cervesa artesana, va servir per refrescar els assistents d'un esdeveniment que es va allargar al diumenge amb una cercavila de grups pels carrers del poble així com un espectacle final de jotes aragoneses.

Valldansa 2015, a Ribes de Freser. Foto: Adrià Costa


Galeries de fotos
 

Fotos del Valldansa de la Vall de Ribes 2015 (Adrià Costa)

Fotos del Valldansa de la Vall de Ribes 2013 (Arnau Urgell)

Fotos del Valldansa de la Vall de Ribes 2011 (Lurdes López)

Fotos del Valldansa de la Vall de Ribes 2010 (Laia Deler)


Valldansa 2015. Foto: Adrià Costa