La Transpyr marxa del Ripollès marcada per la mort d'un participant

L'etapa entre Camprodon i la Seu d'Urgell acaba amb victòria compartida pels equips Buff i Bicis Esteve | Homenatges a la sortida i a la meta al ciclista francès mort diumenge

Redacció
29 de juny del 2015
Actualitzat el 30 de juny a les 14:07h
Els quatre guanyadors de la segona etapa
Els quatre guanyadors de la segona etapa | Photoesportbcn/Transpyr

Arribada de la segona etapa de la Transpyr. Foto: @transpyr


La Transpyr, la prova de BTT que uneix els Pirineus des del Mediterrani a l'Atlàntic, ha marxat avui del Ripollès en una segona etapa marcada per la mort ahir d'un participant a tocar de Camprodon. Els homenatges al ciclista francès de 36 anys que va perdre la vida s'han repetit tant a la sortida, amb un minut de silenci, com en l'arribada a la Seu d'Urgell.

La victòria a la segona etapa, de 115 quilòmetres i 2.600 metres de desnivell positiu, ha estat compartida per l'equip Buff, format per Pau Zamora i Antonio Ortiz, i el Bicis Esteve, amb Oriol Colomé i Diego Alejandro Tamayo. Els quatre, que han arribat junts a la meta de la Seu d'Urgell (l'Alt Urgell) han dedicat la victòria al ciclista mort ahir. De fet, han renunciat a disputar la victòria com a gest de respecte.

Els fets es van produir poc després de les cinc de la tarda quan un participant de la Transpyr es va trobar la víctima inconscient a tocar del càmping Vall de Camprodon, a tres quilòmetres de la meta de la primera etapa. Un equip mèdic de l'organització el va traslladar a l'Hospital de Campdevànol on, malgrat els intents de reanimació va morir.