32 alumnes de la Fundació Eduard Soler es graduen de dos CFGS

En l'acte hi havia alumnes dels cicles de Programació de la Producció i Disseny en Fabricació Mecànica i de Mecatrònica Industrial

Redacció
17 de juny del 2015
Actualitzat el 18 de juny a les 6:57h
32 alumnes de la Fundació Eduard Soler que han finalitzat els seus estudis del curs acadèmic 2014-2015, corresponent a la 16a promoció de la FES, es van graduar divendres passat a la sala d'actes del centre ripollès.

Primer de tot, aquest any s'han graduat els estudiants de Formació Professional Dual, en el Cicle de Formació de Grau Superior de Programació de la Producció. Aquests alumnes formen part de la segona promoció d'estudiants formats a Catalunya en aquest nou model innovador; que combina una formació més teòrica a les escoles amb la part més pràctica a dins les empreses. D'aquesta manera, els alumnes fan pràctiques remunerades per la tasca que desenvolupen i alhora obtenen experiència mentre es familiaritzen amb el que serà el seu espai de treball real. 

D'altra banda, en aquest acte també s'hi va graduar la segona promoció d'alumnes del CFGS de Mecatrònica Industrial, en el format de tres anys de durada, els quals han rebut  una formació complementària d'idiomes, gestió empresarial, habilitats personals i pràctiques a l'estranger. Tots els estudiants que acaben aquesta formació es converteixen en tècnics superiors i especialistes molt demandats per les empreses degut a la seva polivalència i a la capacitat de recolzar la seva estratègia d'internacionalització. Com que els graduats entren en un mercat professional que busca el seu perfil concret, la inserció dels estudiants al món laboral és d'un percentatge de gairebé el cent per cent. 

A l'acte hi van assistir el president de la Fundació, Ramon Vilardell; el president de la Patronal Catalana; la directora de la Formació, Anna Mates i l'alcalde de Ripoll, Jordi Munell.