L'HC Ripoll celebra l'ascens plantant cara a la selecció catalana (1-3)

Actualitzat a les 9:50h
L'HC Ripoll i la selecció catalana
L'HC Ripoll i la selecció catalana | HC Ripoll

Els jugadors de l'HC Ripoll i de la selecció catalana. Foto: HC Ripoll

L'HC Ripoll va celebrar l'ascens a Primera Catalana plantant cara a la selecció catalana en un partit amistós disputat aquest diumenge al vespre. Els dos conjunts van oferir un partit lluitat, amb mitja part per a cada equip i un marcador final a 1 a 3. El combinat català estava format per jugadors d'OK Lliga, entre els quals el ripollès Jaume Farrés, a més de dos homes de conjunts de primera estatal que han aconseguit l'ascens a la màxima competició, i d'un de l'Olot.

La sortida a pista de la selecció va ser contundent. En tres minuts ja guanyava per 0-2. El Ripoll hauria pogut reduir el desavantatge en cas que Carlon hagués transformat un penal (minut 11) però el porter del Manlleu Adrià Hernàndez va aturar-lo. Més tard també en va aturar un altre a Ivan Mora (minut 18). Una bola al pal del mateix Mora i els xuts a porta de Jeremi Rodríguez, Carlon i Zaragoza, van ser les millors ocasions ripolleses. Els jugadors de la selecció van tenir millors opcions i domini del joc. Una contra ben aturada per Moi Adam i un xut al pal, van ser els precedents del tercer gol català, aconseguit al darrer minut del primer temps.

A la represa el conjunt de Dani Viñas es va desacomplexar, i va tenir millors opcions. Un contraatac de Sabata, una bola al pal de la porteria rival, diversos intents de Vergés, un remat de Jeremi i una bona ocasió de Sabata, haurien pogut acabar dins de la xarxa. Només va aconseguir-ho Ivan Mora, qui en un altre penal va batre al porter Jordi López. L'ocasió més clara de Catalunya en el segon temps va ser en una contra que va acabar amb un xut al pal. En el remat posterior Moi Adam va fer una aturada de mèrit.

La selecció catalana estava formada per Adrià Hernàndez (CP Manlleu), Jaume Farrés (CP Manlleu), Aniol Mangas (CH Mataró), Marc Prat (Hoquei Olot), Marc Ortells (Caldes), Èric Vargas (CP Voltregà), Roger Presas (Vic), Jaume Molas Terradellas (Igualada), Sergi Parra (SHUM) i Jordi López (CP Tordera Hoquei).

Homenatge a Arxé i Marín

El partit amb la selecció arribava l'endemà després del darrer matx de temporada regular, en el qual l'HC Ripoll va golejar el Salt per 5 a 1. El partit va servir per homenatjar Jordi Arxé, que penja els patins després de 19 temporades al club –amb un parèntesi d'un any per jugar al CP Masies- i Sergi Marín, que deixa el club després de vuit temporades en tres etapes. La temporada acabarà diumenge vinent amb la Copa Catalana que enfrontarà els quatre millors equips de Primera Catalana: el Cambrils, el Capellades i el Folgueroles, a banda del Ripoll com a equip amfitrió.