Cap de setmana amb dos accidents a les vies del Ripollès

Dissabte al matí una dona va resultar ferida en un aparatós accident a la carretera de Gombrèn mentre que diumenge a la tarda un cotxe ha sortit de la C-38 a la Ral deixant diversos ferits lleus

Redacció
31 de maig del 2015
Actualitzat el 01 de juny a les 10:03h
Aquest cap de setmana s'han produït dos accidents a les carreteres del Ripollès. El primer, molt aparatós (foto, Bombers de la Generalitat), va succeir dissabte al matí a la carretera GI-401, al terme de Campdevànol, mentre que l'altre s'ha produït aquest diumenge a la tarda a la C-38 a tocar de la Ral.

Una conductora jove va resultar ferida dissabte al matí en accidentar-se i sortir de la via mentre conduïa per la GI-401 en sentit Gombrèn. Els fets van succeir a tres quarts de deu i fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar cinc dotacions dels Bombers perquè l'accident era molt aparatós i els efectius van haver d'estabilitzar el vehicle –que va quedar en un terraplè- per poder extreure la conductora que estava atrapada a dins del cotxe. Posteriorment, se la va traslladar en ambulància a l'Hospital de Campdevànol, a tot just dos quilòmetres del lloc dels fets.

El segon sinistre s'ha produït a dos quarts de cinc d'aquesta tarda a la C-38, al terme de Camprodon. Per causes que es desconeixen un cotxe ha sortit de la via al quilòmetre 7, a tocar de la Ral. Els Bombers han informat que ha causat diversos ferits lleus que han estat evacuats a l'Hospital Doctor Trueta de Girona. Aquest cos d'emergències hi ha enviat quatre dotacions que han hagut de serrar i retirar un arbre que havia quedat malmès a causa del sinistre.