Campdevànol atura les obres del mur de la nova nau de Comforsa

L'Ajuntament incoa un expedient per "excedir la llicència"

Redacció
26 de maig del 2015
Actualitzat el 29 de maig a les 7:38h
Les obres de Comforsa, aturades per l'Ajuntament
Les obres de Comforsa, aturades per l'Ajuntament | Adrià Costa

Les obres de Comforsa, aturades per l'Ajuntament. Foto: Adrià Costa


L'Ajuntament de Campdevànol ha aturat les obres de construcció d'un mur de contenció en els terrenys on Comforsa vol ubicar-hi la nova premsa de més de 8.000 tones. Concretament, aquest dilluns l'alcalde Joan Manso va ordenar la incoació d'un expedient de protecció de la legalitat urbanística "per excedir-se dels termes de la llicència" a les obres del carrer Puigmal.

Un informe dels serveis tècnics municipal certifica que les obres, que van començar fa tot just un parell de setmanes, incompleixen els termes de les llicències del mur de contenció, fossat i entubament del canal. Posteriorment, l'alcalde en funcions n'ha ordenat la paralització i la incoació de l’expedient de protecció.

Joan Manso, l'endemà de veure ampliat el seu suport com a alcalde, ha assegurat a través d'una nota de premsa que és indispensable que “els veïns coneguin les actuacions a realitzar abans d’iniciar cap obra i atorgar la llicència, per tal que tothom pugui estar ben informat” i ha afegit que la legalitat és igual per tothom, i que cal que una actuació d’aquestes característiques es desenvolupi amb total transparència.

En aquest sentit ha anunciat que en les properes setmanes es portarà a terme la reunió amb els veïns per informar del projecte, així com amb tots els grups polítics amb representació al proper consistori.