Ampli desplegament d'ElRipollès.info i Nació Digital A les municipals

El primer diari digital del Ripollès arrencarà el seguiment "minut a minut" a les vuit del matí

Portada ElRipollès.info
Portada ElRipollès.info
Redacció
23 de maig del 2015
Actualitzat a les 22:50h
ElRipollès.info, Nació Digital i la resta de mitjans del grup es preparen per realitzar un exhaustiu i intens seguiment de les municipals d'aquest 24-M. Després de dies de precampanya i campanya –amb cròniques, entrevistes i anàlisis- arriba l'hora de la veritat.

El primer diari digital del Ripollès iniciarà el seguiment "minut a minut" a partir de les vuit del matí. Al llarg de la jornada s'informarà de l'obertura dels col·legis, incidències, el vot dels principals candidats, la participació i la resta d'informacions d'interès. A partir de les vuit de la tarda, amb el tancament dels punts de votació, es viurà el moment àlgid. Malgrat que els primers resultats oficials no es es faran públics fins a les nou del vespre –s'actualitzaran en directe en aquesta pàgina del diari-, abans ja se sabran els primers sobretot dels públics petits.

En aquest sentit ElRipollès.info anirà informant de totes les últimes hores i resta d'informació rellevant tant a la portada del web com a Twitter. Com sempre, el seguiment es complementarà amb una cobertura fotogràfica de qualitat.

A la resta del país Nació Digital desplegarà un conjunt d'una cinquantena de professionals tant a l'edició nacional, amb especial atenció a Barcelona, com als diversos territorials, des del Pallars a les Terres de l'Ebre, passant per Osona, el Berguedà, Terrassa, el Camp de Tarragona, Lleida, entre altres.

Anàlisi de les municipals als cinc grans pobles del Ripollès
 

La campanya de Ripoll, entre la Devesa del Pla i el polígon de les Llosses

La majoria absoluta de Sant Joan de les Abadesses, en joc

Campdevànol: una campanya amb «fair play» i amb moltes incògnites

Camprodon: una majoria històrica i quatre llistes en joc

Ribes de Freser ja és només cosa de dos
 

Resultats eleccions municipals Ripollès 2015-2011

Tots els resultats de les eleccions municipals 2007-2011

Especial municipals 2015 al Ripollès

Calculadora de regidors de Nació Digital

Resultats històrics municipals al Ripollès 1979-2015