L'Hospital Comarcal de Campdevànol fomenta la higiene infantil

El centre hospitalari ha organitzat diverses activitats amb les escoles i les llars d'infants

Redacció
06 de maig del 2015
Actualitzat a les 10:19h
L’Hospital Comarcal de Campdevànol ha dut a terme diverses activitats per fomentar la higiene de mans entre els nens i nenes de la comarca. El centre hospitalari –juntament amb escoles de primària de Ribes de Freser, Planoles i Campdevànol –les de l'àrea bàsica de salut–, ha organitzat un concurs de dibuix sobre aquesta temàtica, per a categoria infantil. Aquest dimarts es va fer l'entrega dels premis, que consistien en una panera de material escolar i un diploma, per als tres millors dibuixos.

D’altra banda, també s’ha realitzat un taller de plàstica a les escoles bressol de les mateixes poblacions. Allà, els nens s’han pintat les mans amb pintures de colors i les han plasmat en un paper. L’objectiu d’aquestes activitats és donar a conèixer als més petits la importància que té una correcta higiene de mans, així com la necessitat de rentar-se-les bé. Les activitats i l’entrega de premis coincideixen amb el Dia Mundial de la Higiene de Mans, que se celebra el 5 de maig.

Aquestes accions es desenvolupen en el marc del Pla estratègic 2013-2016 de l’Hospital de Campdevànol, en el qual, entre altres aspectes, es treballa per promoure l’educació sanitària de la població del Ripollès i per potenciar els hàbits de vida saludables. Per això, a part de dur a terme les activitats amb els més petits, s’ha fet arribar informació i materials relacionats amb el tema a les escoles, des de les quals s’han distribuït entre els pares.