El Govern obre expedient a Renfe pel caos al tren de dimarts al matí

Redacció
05 de maig del 2015
Actualitzat el 06 de maig a les 7:02h
Caos a Montcada
Caos a Montcada | @spotlight_bcn
El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha obert un expedient informatiu a Renfe per la incidència produïda aquest dimarts al matí a les línies R3 –la de Vic i Ripoll- i R4 de Rodalies a causa d'una avaria a l'estació barcelonina de la Sagrera.

Segons ha explicat Renfe, el tren s'ha avariat a les 8.10 hores a l'estació de la Sagrera i això ha obligat a desviar la ruta d'aquestes dues línies, que en comptes d'aturar-se a Torre Baró, Sant Andreu Arenal i La Sagrera ho han fet a Sant Andreu Comtal i Passeig de Gràcia. Els problemes s'han solucionat a les 9.50 hores i el servei ha tornat a la normalitat.

Segons han informat, l'expedient servirà per a rebre informació de les causes del problema i avaluar si els mecanismes d'informació i els serveis alternatius que s'han posat a disposició dels passatgers han estat els adequats.

Els passatgers han canviat de tren a Montcada Bifurcació per fer la nova ruta. La mesura ha suposat retards a tota la línia, a més del caos que s’ha viscut a l’estació de Montcada, amb els passatgers creuant pel mig de les línies. Els usuaris, en diversos tuits, s’han queixat que no cabien al nou tren que se’ls ha habilitat i que no hi havia cap mena d’informació.
 

Estat del servei, des del web de Rodalies