Jordi Batchelli serà per primera vegada el candidat d'ERC a Camprodon

Els republicans repeteixen la fórmula Més Camprodon Acord Municipal | Xavier Collboni, cap de llista en els tres darrers comicis municipals, deixarà de ser regidor

Arnau Urgell
07 d'abril del 2015
Actualitzat el 08 d'abril a les 7:18h
Jordi Batchelli, cap de llista d'ERC a Camprodon
Jordi Batchelli, cap de llista d'ERC a Camprodon | Arnau Urgell

Jordi Batchelli, candidat d'ERC a Camprodon. Foto: Arnau Urgell


Jordi Batchelli serà per primera vegada el candidat d'ERC a Camprodon. El regidor i conseller comarcal dels republicans a confirmat a ElRipollès.info que el 24 de maig encapçalarà la llista de Més Camprodon-ERC-Acord Municipal en substitució de Xavier Collboni, cap de llista en els tres darrers comicis.

Batchelli s'ha convertit en el primer cap de llista oficial de les municipals a Camprodon. Ho farà encapçalant la llista de Més Camprodon-Acord Municipal, una “marca blanca” que ERC utilitzarà per segona vegada seguida. Substituirà Xavier Collboni, cap de llista les tres darreres legislatures, que continuarà a la llista però fora dels llocs de sortida i, per tant, deixarà de ser regidor.

“L'objectiu és guanyar”, assegura el republicà. Sigui com sigui a la pràctica els republicans aspiren a trencar finalment la majoria absoluta d'Esteve Pujol, que és alcalde des de fa vint anys i que si no hi ha un daltabaix repetirà com a cap de llista del PSC. Batchelli, consultor en residus i empresari de 39 anys, no és un nouvingut a la política municipal: va ser regidor entre el 2003 i 2007 mentre que hi va tornar el 2011, com a número tres de Més Camprodon. En les dues ocasions ha estat conseller malgrat que en aquesta legislatura hi va accedir per la baixa de Teresa Jordà.

A les darreres municipals ERC va aconseguir tres regidors, dos més que el 2007. Tanmateix, el PSC va mantenir la majoria absoluta amb sis regidors i un 52% dels vots.
 

Resultats municipals Camprodon 2007-2011