Camprodon i Abadessenc no fallen i guanyen abans del derbi de Pasqua

Els santjoanins són colíders després de la derrota del Guíxols

30 de març del 2015
Actualitzat a les 10:45h
Camprodon i l'Abadessenc van fer els deures aquest cap de setmana i van guanyar abans del derbi que els enfrontarà el proper dilluns de Pasqua. El partit, molt important de cara a les aspiracions d'ascens dels dos conjunts, es disputarà el 6 d'abril després que s'ajornés a causa d'una nevada.

L'equip camprodoní no va fallar amb el Bisbalenc, un dels equips de la zona baixa, i el va derrotar per un clar 3 a 0. A la primera part ja van marcar dos gols –de Joan Carré i Eric Galceran- mentre que el tercer i definitiu gol no va arribar fins al minut 87 obra d'Eric Latorre. Els de Sant Joan, per la seva banda, van haver de suar més amb el Cassà i el primer gol no va arribar fins entrada la segona part. Va ser obra de Pol Reixach al minut 69 mentre que nou minuts després Aleix Contreras va sentenciar amb el segon.

Els dos equips del Ripollès es van veure beneficiats de la derrota del líder, el Guíxols, que va caure 2 a 3 amb el CE Aro. D'aquesta manera, l'Abadessenc –tot i tenir dos partits pendents- ha atrapat els del Baix Empordà al capdavant de la classificació amb un total de 48 punts. El Can Gibert és tercer amb 45 mentre que el Camprodon, a l'espera de recuperar el derbi, és quart amb 43 i a cinc de la promoció.