La promoció econòmica tanca el cicle d'ERC «Repensar Sant Joan»

Els republicans ja han debatut sobre turisme i polítiques socials

Redacció
19 de març del 2015
Actualitzat a les 16:30h
ERC de Sant Joan de les Abadesses ha iniciat la precampanya a les municipals amb un cicle de debats. El darrer acte de "Repensem Sant Joan" se celebrarà aquest divendres, a les 19.00 a l'auditori del Palmàs, amb la promoció econòmica com a tema central. Anteriorment, els republicans santjoanins han debatut sobre turisme i polítiques socials.

L’últim “Repensem Sant Joan” se l’ha denominat "Com dinamitzar l'economia municipal, els sectors de desenvolupament econòmic i industrial" i té per objectiu "com fer que un ajuntament prioritzi la generació de llocs de treball des de l’anàlisi de les mancances empresarials i industrials, la necessitat de disposar d’unes bones infraestructures i connexions, potenciar la formació i la necessitat de fomentar la col·laboració entre diversos agents emprenedors i industrials i l’exemple de models empresarials d’èxit locals i comarcals". L'acte comptarà amb les intervencions de Marta Masdeu, una de les responsables de l'empresa Estiluz, així com Maria Àngels Castany, consultora d'organització.

En els anteriors debats republicans hi han participat Elisenda Guillaumes, directora del Parc del castell de Montesquiu i Emili Mató, exgerent del Consorci de les Vies Verdes –en el cas del turisme-; així com Jordi Serra, alcalde de Roda de Ter i vicepresident segon i responsable de l’àrea de Serveis a les persones del Consell Comarcal d’Osona, i Anna Nicolau, sòcia d'una cooperativa adreçada a l'atenció a les persones, en el cas de les polítiques socials. Tots els debats els condueïx Sergi Albrich, cap de llista dels republicans.