La Copa Catalana de Raquetes de Neu acaba diumenge a Núria

Redacció
12 de març del 2015
Actualitzat el 13 de març a les 9:36h
La Copa Catalana torna a Vall de Núria
La Copa Catalana torna a Vall de Núria | Núria Lázaro

La Copa Catalana torna a Núria. Foto: Núria Lázaro


La Copa Catalana de Raquetes de Neu 2015 s'acabarà aquest diumenge a Núria (el Ripollès). La prova, organitzada pel Centre Excursionista Ripoll, consistirà en un recorregut de 8 quilòmetres mentre que n'hi haurà un de popular de cinc, que forma part del Circuit Català de l'especialitat.

La cursa de Núria, a partir de les 10.00 des de la part posterior del santuari, tancarà una Copa Catalana força accidentada a causa de les condicions meteorològiques. La primera prova, a Er-Puigmal, es va haver de modificar, la Gormanda Blanca de Conangles es va suspendre mentre que la FEEC va anul·lar els resultats de la Foc de Neu de les Valls d'Àneu després d'una polèmica neutralització per part dels mateixos participants. L'única prova que no ha tingut cap problema va ser la de Guils-Fontanera, Campionat de Catalunya de l'especialitat que, finalment, també es va incorporar a la Copa.

La prova de diumenge coincidirà amb la Králiky Snowshoe d'Eslovàquia, que forma part de la Copa d'Europa de Raquetes de Neu. Hi serà la selecció catalana formada en aquesta ocasió per Rafa Parés, Joan Freixa, Jordi Uró, Raúl Estévez i Anna Ventura.