Dos rescats de muntanya en 24 hores a Queralbs

Els Bombers han activat l'helicòpter per rescatar un esquiador de 32 anys i una excursionista de 58

Redacció
08 de març del 2015
Actualitzat a les 18:27h
Els Bombers de la Generalitat han hagut de realitzar dos rescats de muntanya en poc més de 24 hores al terme de Queralbs. Dissabte al matí van haver d'activar l'helicòpter per rescatar un esquiador de muntanya ferit a la zona del coll de Noucreus mentre que aquest diumenge una excursionista ha caigut i s'ha luxat l'espatlla al Bastiments.

El primer dels rescats es va produir dissabte poc després de dos quarts de dotze. Un esquiador, veí de Girona de 32 anys, va alertar els serveis d'emergència després de caure i torçar-se el turmell. Els Bombers van activar l'helicòpter amb membres del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i, després de localitzar-lo, el van traslladar fins a l'heliport de Campdevànol.

Aquest diumenge s'ha repetit l'operació per rescatar una excursionista, una veïna de Calella de Palafrugell de 58 anys, que ha patit una possible luxació a l'espatlla. També ha estat evacuada en helicòpter, en aquest cas fins a Camprodon, i d'allà l'han traslladat en ambulància a l'Hospital de Campdevànol.