Josep Palos deixarà l'alcaldia de Sant Pau de Segúries després de només quatre anys

L'alcalde assegura que "ja en té prou" i preveu que serà "molt difícil" trobar un candidat per a la llista

Redacció
06 de març del 2015
Actualitzat a les 11:36h
Josep Palos, a la dreta, en una imatge d'arxiu
Josep Palos, a la dreta, en una imatge d'arxiu | CCR

Josep Palos, a la dreta, en una imatge d'arxiu. Foto: CCR


Josep Palos només serà alcalde de Sant Pau de Segúries durant quatre anys. El batlle, que també és conseller comarcal de CiU, ha decidit no presentar-se a les municipals del 24 de maig. “Ja en tinc prou i ara vull encara la vida cap a altres qüestions”, ha explicat a ElRipollès.info. A més, entreveu que “serà molt difícil” trobar un candidat per a la llista de CiU ja que “costa molt que en un poble petit la gent s'impliqui en política”.

Palos haurà tingut una experiència política ben curta. El 2011 es va convertir en alcalde en substitució de Joan Solà –que també va renunciar a presentar-se a la reelecció- sense haver estat mai regidor. “Han estat els quatre pitjors anys per ser alcalde”, ha assenyalat tot recordant els efectes de la crisi malgrat que assegura que no és un factor per fer-lo decidir a deixar-ho. “M'hi podria quedar quatre anys més però no continuaré”, afegeix.

L'encara alcalde fa un balanç positiu d'un mandat marcat pel “manteniment i la gestió”. “No hem fet cap gran obra ni tampoc cap disbarat”, ha assenyalat. A més, assegura que la relació amb l'oposició ha acabat sent “molt bona” després d'un inici “tibant”.