Setcases recupera el passat en la informació turística

El municipi instal·la 14 panells informatius per posar en valor el patrimoni i elements com les mines, la transhumància, els hostals o les fargues

Redacció
06 de març del 2015
Actualitzat el 11 de març a les 7:48h

Setcases ha estrenat plafons turístics informatius Foto: Ajuntament de Setcases


Setcases és un dels municipis més turístics de la comarca. Ara, aprofitant una segona fase d'un projecte de senyalització turística, ha apostat per recuperar el passat al mateix temps que es posa en valor els atractius patrimonials del municipi.

Un total de catorze panells informatius s'han col·locat a les places i carrers del poble, permetent descobrir al visitant els principals punts d'interès, així com conèixer la història, cultura i tradicions de Setcases. A banda dels elements més purament turístics, destaquen els plafons dedicats a un passat com el que representaven les mines, la transhumància, les fargues i els molins. També s'aborda la música i la dansa, la història de la plaça dels Estudis o els hostals, elements que han configurat històricament l'important sector turístic del municipi.

L'Ajuntament de Setcases ha penjat el contingut dels plafons a Internet per tal que, a banda de veure'ls in situ, es puguin consultar des d'arreu.
 

Descarregueu els plafons informatius de Setcases (pdf)