ERC confirma Jaume Garcia com a cap de llista de Campdevànol

L'actual primer tinent d'alcalde és regidor des del gener de 2013 quan va substituir Helga Pujol

Redacció
23 de febrer del 2015
Actualitzat el 27 de febrer a les 7:57h
Jaume Garcia, a l'esquerra, és tinent d'alcalde de Joan Manso
Jaume Garcia, a l'esquerra, és tinent d'alcalde de Joan Manso | AU

Jaume Garcia, a l'esquerra, és tinent d'alcalde del govern de Joan Manso. Foto: Arnau Urgell


Jaume Garcia serà el cap de llista d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Campdevànol. No és cap sorpresa –ja es donava per fet- perquè en el darrer any i mig ha exercit de cara visible del partit a l'Ajuntament. Actualment és el primer tinent d'alcalde –formen part del govern encapçalat per CiU- i és regidor des del gener de 2013 quan va substituir Helga Pujol, cap de llista a les darreres municipals.

El candidat dels republicans té 49 anys i és comercial. Fa quatre anys va ser el número 2 d'una llista que només va aconseguir un representant. De fet, ERC ha aconseguit un regidor en les nou municipals que s'han celebrat entre el 1979 i el 2011. Jaume Garcia no ha protagonitzat cap discrepància pública amb l'equip encapçalat per Joan Manso després que la seva predecessora s'abstingués en uns pressupostos.

Jaume Garcia és el segon candidat confirmat a Campdevànol després que la setmana passada transcendís la cap de llista de la CUP, formació que es presenta per primera vegada, que serà Mariona Baraldés. Mentre tot apunta que Joan Manso optarà a la reelecció, més dubtes hi ha en una possible candidatura conjunta (o per separat) dels socialistes i ICV.