El CF Ripoll perd 2 a 1 i torna a fregar el descens a Quarta Catalana

El derbi entre Camprodon i Abadessenc, suspès per la neu

23 de febrer del 2015
Actualitzat a les 9:32h
El CF Ripoll, després de dos partits sense perdre, va caure amb el Fornells per 2 a 1 i torna a fregar el descens a Quarta Catalana. Una derrota que els deixa quinzens, amb 16 punts, ocupant plaça de promoció de permanència. A més, només té un marge d'un sol punt respecte els tres darrers classificats, el Vilobí, l'Arbúcies i les Planes. Això sí, els ripollesos tenen un partit pendent.

Un gol d'Oriol Besalú va desnivellar el partit al minut 75. Abans, a la primera part, els locals s'havien avançat al minut 22 gràcies a Isaac Garriga però set minuts més tard havia empatat Albert Erena. L'altre equip de la categoria, la UE Campdevànol, va derrotar clarament el Sant Feliu de Codines (3-0) i se situa setè amb 34 punts després de guanyar quatre dels darrers cinc partits.

El derbi, suspès per la neu

El partit més atractiu de la jornada futbolística al Ripollès era el derbi entre el Camprodon i l'Abadessenc. Tanmateix, la nevada que va caure diumenge a primera hora va emblanquinar el Camp de la Vila i va obligar a suspendre el partit –encara no hi ha data per disputar-lo-. El Guíxols, per la seva banda, es manté líder però només va poder empatar a casa amb el Quart (1-1).