La Volta a Catalunya no evitarà el Ripollès

L'etapa reina de la prova, amb sortida a Tona i arribada a la Molina, passarà per la comarca

Redacció Osona.com
16 de febrer del 2015
Actualitzat a les 9:57h

Ruben Peris i Josep Salom van signar l'acord de col·laboració. Foto: Ajuntament de Tona

La Volta Catalunya després de dos anys no tindrà final ni inici d'etapa al Ripollès. Tanmateix, la ronda ciclista catalana no oblidarà la comarca i l'etapa reina, amb sortida a Tona i arribada a la Molina, sí que passarà per la comarca.

L’alcalde de Tona, Josep Salom, i el president de la Volta, Rubén Peris, van signar la setmana passada l'acord de col·laboració a la sala de plens de l'Ajuntament de Tona. Tot i que encara es desconeix el recorregut exacte d'aquesta quarta etapa (es desvetllarà a la presentació de la prova), ja se’n van fer públics alguns detalls.

L'etapa reina, que es disputarà el 26 de març,  tindrà 191 quilometres i sortirà de Tona a les 11 del matí. Els ciclistes donaran una volta de 10 quilòmetres i tornaran a passar per la població, per enfilar cap a Vic i Manlleu, per on passaran per dins del nucli urbà, i cap el Ripollès i la Cerdanya.

La Volta Catalunya 2015 començarà el 23 de març a Calella. L'endemà es disputarà l'etapa Mataró-Olot mentre que la tercera jornada tindrà inici i final a Girona. A la quarta es disputarà l'etapa esmentada mentre que l'endemà els ciclistes sortiran d'Alp per arribar a Valls. Cervera-Port Aventura i Barcelona-Barcelona seran les dues darreres jornades.

Més informació de l'etapa reina de la Volta Catalunya a Osona.com

Fotos del pas per Camprodon-Volta Catalunya 2014 (Ajuntament de Camprodon)

Una etapa de la Volta a Vallter, entre la boira i la neu. Foto: Josep Maria Montaner