Frederic Martínez, guardonat amb el premi «ripollès de l'any»

L'exdiputat de CiU s'endú el premi principal de la gala de Comunicacions del Ripollès on es va homenatjar el desaparegut Raimon Subirà

Redacció
09 de febrer del 2015
Actualitzat a les 18:02h
Foto de família dels guardonats als Premis Líders
Foto de família dels guardonats als Premis Líders | Corisa

Foto de família dels guardonats als Premis Líders. Foto: Comunicacions del Ripollès


L'expolític Frederic Martínez va ser reconegut amb el guardó "ripollès de l'any", en el marc de la gala dels premis Ripollès Líders organitzats per Comunicacions del Ripollès. L'acte, celebrat divendres al Teatre Comtal de Ripoll, també va servir per homenatjar el periodista Raimon Subirà, que va morir fa poques setmanes.

Frederic Martínez, nascut a Barcelona el 1941, va ser diputat al Parlament de Catalunya per Convergència i Unió entre 1984 i 1992. Abans havia estat tinent d'alcalde de Campdevànol –població on viu des de 1974- i conseller del Consell Comarcal, entre altres càrrecs polítics. A més, ha estat vinculat a la vida cultural participant en diverses entitats entre les quals la creació dels Trabucaires de Ripoll. El guardó el va entregar Santi Vila, conseller de Territori i Sostenibilitat.

A banda de Frederic Martínez, els premis Ripollès Líders van reconèixer a l'empresari Eudald Domènech en la categoria de "trajectòria", al corredor Eric Moya en l'àmbit de joventut, en esports es va premiar la UE Camprodon, mentre que Soldatal de Campdevànol es va endur el premi "Empresa i indústria". Per altra banda, es va guardonar Can Salvat de Sant Joan de les Abadesses en la categoria "Comerç local", els Gegants i Grallers de Ribes de Freser en "Projecció Cultural, Ecològica i Popular", el premi Josep Pujol i Aulí al Mas Regort de Vallfogona de Ripollès, la categoria "Món Associatiu i responsabilitat social" a l''Associació de Bombers Voluntaris de Ribes de Freser i el premi "Eudald Soler a la dissenyadora Clara Brull de Zaza&Brull.