L'Abadessenc cau amb el Guíxols i perd el liderat

Els dos equips encapçalen la classificació amb 39 punts | El Camprodon empata i queda a set punts de la promoció

09 de febrer del 2015
Actualitzat el 10 de febrer a les 9:22h
El CE Abadessenc va caure aquest diumenge 0 a 2 amb el Guíxols en el duel més esperat del grup 1 de Segona Catalana. La derrota –després de cinc victòries seguides- deixa els santjoanins sense liderat malgrat que amb els mateixos punts que els empordanesos. El Camprodon, que va empatar amb el Roses (2-2), ja està a set punts de la promoció.

El municipal de Sant Joan va viure un gran ambient amb la millor entrada de la temporada, tan d'aficionats locals com del Guíxols. Els dos millors equips de la categoria es van jugar el liderat en un partit que va caure pel bàndol empordanès amb dos gols al final de cada part. Ruben Cimbron va marcar el primer al minut 44 mentre que Carles Callicó va sentenciar al 89.

Per la seva banda el Camprodon va tornar amb un punt de la visita al camp del Roses, un dels equips situats a la zona de descens. Els homes de Manel Puigverd, que es van avançar dues vegades, es queden amb 32 punts, a set del Guíxols i l'Abadessenc.