Joan Llordella, més líder a la Trans Andes xilena després de guanyar la segona etapa

El ciclista de Campdevànol augmenta a 15 minuts l'avantatge sobre el nord-americà Tristán Cowie

Redacció
27 de gener del 2015
Actualitzat a les 18:04h
Llordella ha guanyat les dues etapes a la TransAndes
Llordella ha guanyat les dues etapes a la TransAndes | M. Tucuna

Joan Llordella ha guanyat les dues etapes a la TransAndes. Foto: M. Tucuna/TransAndes


Joan Llordella ha posat la directa a la Trans Andes Challenge. El ciclista de Campdevànol ha aconseguit aquest dimarts el segon triomf en dues etapes de la prova de BTT que es disputa a la Patagònia xilena. L'any passat es va haver de conformar amb la segona posició –tot i guanyar tres etapes- d'una prova que consta de poc més de 300 quilòmetres repartits en sis etapes.

A la segona etapa, de 55 quilòmetres i 2.490 metres de desnivell positiu, les diferències han estat menors que a la primera. Llordella ha aconseguit un marge de 2 minuts i mig respecte le nord-americà Tristán Cowie i ha ampliat el marge com a líder fins al quart d'hora. Javier Püschel, guanyador del 2014, no ha tornat a patir els problemes mecànics de la primera jornada però ha perdut quatre minuts més respecte el ciclista de Campdevànol i ja el té a 50 minuts a la general.

Si l'any passat la prova va estar marcada pel mal temps, de moment, els 350 participants estan patint molta calor. La tercera etapa, entre Liquiñe i Catripulli, constarà aquest dimecres de 74 quilòmetres i 2.240 metres de desnivell positiu.
 

Classificacions per etapes i general de la Trans Andes Challenge

 

Joan Llordella, primer líder a la Transandes. Foto: M. Tucuna/Transandes