El ripollès Jordi Pérez estrena el seu nou muntatge «La plana»

Els espectadors no hauran de pagar entrada sinó aportar una quantitat voluntàriament per mantenir l'espai de creació

Redacció
27 de gener del 2015
Actualitzat a les 17:30h
L’actor, director i dramaturg ripollès Jordi Pérez i Soldevila porta a la sala La Vilella de Barcelona la seva nova creació, un muntatge teatral titulat La plana que es pregunta fins a quin punt estem preparats per acceptar canvis profunds en el sistema polític, econòmic i social en el qual vivim.
 
El muntatge és una nova producció de la companyia Sargantana, que és de fet la que va donar origen a La Vilella, un espai d’arts escèniques dedicat a la formació, la creació i la investigació. Per assistir-hi no es cobra entrada sinó que es demana una aportació per mantenir les activitats de l’espai, on des de la seva creació l’any 2013, es proposen no només entretenir els espectadors, sinó també commoure’ls i convidar-los a la reflexió.

Jordi Pérez ha signat anteriorment peces teatres com El petit cobert, vista al Teatre del Raval; Fragndismut, la història d'un Nadal, representada al Teatre Llantiol; o Robin, príncep dels lladres, estrenada al Teatre Poliorama. La plana es podrà veure a La Vilella (Passeig de l’Exposició, 95, baixos) del 29 de gener al 22 de febrer, de dijous a diumenge.