L'Abadessenc, més líder

Els santjoanins no fallen amb el Breda mentre el Camprodon cau a Vilamalla en un partit boig (5-4)

Redacció
26 de gener del 2015
Actualitzat a les 10:11h
Nova jornada rodona per l'Abadessenc. Els santjoanins no només van derrotar el Breda (1-0), un equip a només dos punts de la promoció, sinó que van aprofitar la derrota del Camprodon per ampliar a tres punts l'avantatge sobre el segon i a quatre sobre el tercer. Els camprodonins, per la seva banda, van caure 5 a 4 amb el Vilamalla en un partit boig on van desaprofitar un 0 a 2, un 1 a 3 i un 2 a 4 a favor.

L'Abadessenc no ho va tenir fàcil amb el Breda. Els santjoanins no van aconseguir marcar fins al minut 80 gràcies a un gol d'Edgar Garcia-Marron. Un triomf que els permet mantenir el liderat en solitari a l'inici de la segona volta amb 36 punts. El Guíxols aquesta vegada no va fallar i és segon a tres punts dels homes de Toni García.

Partit boig a Vilamalla

El Camprodon va protagonitzar un partit boig a Vilamalla que va acabar amb derrota. Els camprodonins es van avançar al minut 6 gràcies a Robin Montalban i al minut 43 ja guanyaven 0 a 2. Malgrat que els de l'Alt Empordà van retallar distàncies abans del descans el mateix Montalban va tornar a ampliar l'avantatge (1-3) al minut 48. Jordi Darné, al minut 52, va marcar el quart tres minuts després que els locals retallessin distàncies. Amb el 2 a 4 es va arribar al quart d'hora final quan el Vilamalla va protagonitzar una remuntada increïble amb tres gols en set minuts d'Eric Diaz i  un doblet de David Martínez.

Segona Catalana (grup 1)
CE Abadessenc 1 - UE Breda 0
FC Vilamalla 5 - UE Camprodon 4

Classificacions grup 1 Segona Catalana
 

Tercera Catalana (grup 5)
UE Santperenca 1 - UE Campdevànol 4

Classificacions grup 5 Tercera Catalana
 

Tercera Catalana(grup 17)
CF Ripoll 3 - UD Cassà B 1

Classificacions grup 17 Tercera Catalana


Quarta Catalana(grup 3)
UE Rupit-Pruit 3 - CF Ripoll B 1

Classificacions grup 3 Quarta Catalana


Quarta Catalana(grup 17)
UE Camprodon B 5 - CF Bonmatí 4

Classificacions grup 17 Quarta Catalana