Núria Pau, seleccionada per la Universiada

Es tracta d'un dels grans objectius de la temporada de l'esquiadora ribetana, juntament amb els Campionats del Món

Redacció
23 de gener del 2015
Actualitzat a les 12:11h
Núria Pau forma part dels tretze esportistes catalans seleccionats per disputar l'Universiada que es disputarà entre el 5 i el 14 de febrer entre Granada i les pistes de Sierra Nevada. Es tracta d'un dels principals objectius de la temporada per l'esquiadora ribetana que també pretén competir als Campionats del Món júnior.

A banda de Núria Pau, la Federació Catalana d'Esports d'Hivern ha anunciat que entre els seleccionats hi ha Júlia Bargalló, Mariona Boix, Pol Carreras, Joaquim Salarich i Alex Puente (esquí alpí), Helena García i Queralt Castellet (snowboard), Adrià Diaz (patinatge artístic), Roger Vallverdú i Victor Martínez (short track). La participació d'alguns esportistes d'alpí està supeditada a la seva classificació per als Mundials de Vail-Beaver Creek.

"Són les meves primeres Universiades, i estic segura que seran especials ja que es fan a Sierra Nevada i l'ambient serà increïble. Correrem a la pista on l'any passat es van celebrar els Campionats d'Espanya, així que per a nosaltres no és nova. Serà una competició amb un alt nivell i es tracta d'un esdeveniment important així que la meva intenció és estar lluitant per les primeres posicions, sobretot en les disciplines tècniques", ha declarat Núria Pau al web de la FCEH.