ElRipollès.info supera els 4.000 seguidors a Twitter

Manté el creixement de 1.000 nous "followers" anuals

Redacció
20 de gener del 2015
Actualitzat a les 10:32h
ElRipollès.info va superar aquest dilluns, coincidint amb el seguiment de la nevada que va afectar bona part de la comarca, el llindar de 4.000 seguidors a Twitter. Una xifra que suposa pràcticament mantenir el creixement de 1.000 followers anuals. El diari va crear el compte el 18 de febrer de 2010 però anteriorment, des de la tardor de 2009, ja va començar a fer servir aquesta xarxa social per informar en directe d'esdeveniments esportius i polítics.

Si el compte de Twitter d'ElRipollès ja té avui 4.011 seguidors, el Facebook també s'hi acosta. Hores d'ara el nombre de "fans" a la pàgina és de 3.791.

El Twitter permet tenir de primera mà, a l'ordinador o al mòbil, la informació més actualitzada de la comarca amb totes les notícies publicades a la web així com els seguiments in situ d'esdeveniments o situacions especials. Al Facebook, per la seva banda, s'hi pengen les principals notícies del dia així com algunes de les fotos més destacades. A més, cal recordar, que tots els dies feiners s'envia un butlletí per correu electrònic a tots els lectors que ho desitgin.
 

Pàgina de Facebook d'ElRipollès.info

Compte de Twitter d'ElRipollès.info

Subscripció al butlletí d'ElRipollès.info