Marc Carós guanya la Mitja Marató de l'Albera

A la prova de Llançà hi van prendre part 514 participants

19 de gener del 2015
Actualitzat a les 17:11h
Marc Carós continua la bona ratxa de resultats d'aquest inici de la temporada. El corredor de l'Esportiu Ripoll va guanyar la Mitja Marató de l'Albera disputada aquest diumenge a Llançà. La prova, organitzada per la  Unió Excursionista Llançanenca i que coincidia amb la Festa Major de Sant Vicenç, va aplegar 514 participants, entre corredors i marxaires –el temps màxim era de sis hores-.

Carós va tardar 1 hora, 43 minuts i 26 segons en completar un recorregut de 21 quilòmetres i un desnivell acumulat de 1.775 metres aconseguint el rècord d'una prova que arribava a la cinquena edició. Ruben Hernández va ser segon amb 1:43:26 mentre que Aurelià Serra va completar el podi amb 1:46:39. El santjoaní Xavi Llamas, també en plena pretemporada, va ser quart amb 1:47:43.

Classificacions de la Mitja de l'Albera 2015 (pdf)