Dos detinguts per entrar en un local de joves del carrer Progrés de Ripoll

Se sospita que la setmana passada hi van robar

Local on hi han accedit els detinguts
Local on hi han accedit els detinguts | ElRipollès.info
Redacció
12 de gener del 2015
Actualitzat el 13 de gener a les 12:31h

Local on hi han accedit els individus detinguts Foto: ElRipollès.info
 

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest vespre tres individus després d'entrar en un local de joves situat en uns baixos del carrer Progrés de Ripoll. Els fets han succeït cap a les set del vespre quan un dels nois que freqüenten el local s'ha trobat a l'interior del recinte els tres "intrusos".

Un agent de paisà, veí de la zona, ha pogut comprovar que havien accedit al local sense permís i fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues patrulles. Es dóna la circumstància que la setmana passada ja van entrar al mateix local i van robar-hi, com a mínim, una videoconsola. Tot apunta que la policia sospita que el robatori l'haurien comès els mateixos individus d'una vintena d'anys que avui han entrat al local i, per aquest motiu, se'ls han endut detinguts.

Finalment, segons ha explicat un portaveu dels Mossos a aquest diari, només van quedar formalment detinguts dos dels individus –el tercer, de moment, no se l'imputa cap càrrec però la situació pot canviar-. Inicialment se'ls imputa un presumpte delicte de robatori amb força però s'investiga si haurien pogut cometre altres furts.