El CF Ripoll derrota el Bosc de Tosca després de nou partits sense guanyar

L'equip ripollès continua en zona de descens a Quarta Catalana

12 de gener del 2015
Actualitzat a les 12:10h
El CF Ripoll ha començat molt millor el 2015 de com va acabar el 2014. Aquest cap de setmana va derrotar el Bosc de Tosca (2-3) superant una ratxa de nou partits sense guanyar, vuit dels quals consecutius perdent. Tot i la victòria, continua en zona de descens a Quarta Catalana.

El partit entre ripollesos i garrotxins va estar farcit d'alternatives. Victor Garcia va avançar el CF Ripoll al minut 24 però menys d'un quart d'hora després va empatar Antonio Megias. Just abans del descans va arribar l'1 a 2 gràcies a Sergi Grabalosa. Jaime Vivas, al minut 69, va marcar l'1 a 3 que pràcticament va sentenciar el matx malgrat que els de les Preses van retallar distàncies amb un gol d'Alejandro Gaitan en temps de descompte.

Amb la victòria l'equip ripollès suma 12 punts després de setze jornades. Està a dos punts de la permanència i un per sobre del Vilobí, el cuer de la categoria.