Marc Carós i Maria Sau tanquen l'any guanyant la Sant Silvestre de Campdevànol

El podi el completen el jove Marc Pérez i Pere Aurell

Marc Carós, guanyador de la Sant Silvestre de Campdevànol
Marc Carós, guanyador de la Sant Silvestre de Campdevànol | JMM
Arnau Urgell
31 de desembre del 2015
Actualitzat el 01 de gener del 2015 a les 19:29h

Marc Carós, guanyador de la Sant Silvestre de Campdevànol. Foto: Josep Maria Montaner


Marc Carós ha tancat el 2014 adjudicant-se per primera vegada la Sant Silvestre de Campdevànol, una de les poques curses de muntanya del darrer dia de l'any. L'atleta de Ripoll s'ha imposat al jove berguedà Marc Pérez mentre que Pere Aurell, campió de la Copa Catalana, ha completat el podi. En dones, victòria de la jove local Maria Sau.

Carós arribava a Campdevànol després de guanyar la Sant Silvestre de les Planes d'Hostoles. En aquesta ocasió no hi havia ni Gabriel Crosas –guanyador del 2010 i 2011- ni Josep Viñas –vencedor del 2012 i el 2013-. Tanmateix, el nivell era força elevat i, per aquest motiu, el corredor de Ripoll ha mostrat la satisfacció després d'aconseguir el primer triomf en cinc edicions.

Només començar s'ha format un grup amb els tres favorits –Carós, Pérez i Aurell- però ràpidament s'ha vist com el corredor de Matadepera no el tenia el dia i no podia seguir l'estela dels dos primers classificats. De fet, la victòria del corredor de l'Esportiu Ripoll no s'ha decidit fins al darrer quilòmetre quan ha deixat enrere el jove de la Pobla de Lillet. Finalment, Marc Carós ha creuat la línia de meta amb un temps de 39 minuts clavats, dotze més ràpid que Pérez. Pere Aurell ha acabat amb 40:48.

La cursa de Campdevànol arribava enguany a la cinquena edició amb sortida i arribada a la zona esportiva. El recorregut s'ha allargat fins arribar als 8,2 quilòmetres, 420 metres de desnivell positiu i el tradicional ascens a l'ermita de Sant Grau.

En dones, Maria Sau –segona a la Sant Silvestre de les Planes d'Hostoles- ha guanyat a casa amb un temps de 53 minuts i 46 segons. El podi l'han completat Eulàlia Gonzàlez (55:56) i Pilar Fernàndez (56:24).
 

Fotos de la Sant Silvestre Bandolera de Campdevànol 2014 (Josep Maria Montaner)

Classificacions Sant Silvestre Bandolera de Campdevànol 2014 (pdf)


Galeries de fotosde la Sant Silvestre de Campdevànol
 

Fotos de la Sant Silvestre Bandolera de Campdevànol 2014 (Josep Maria Montaner)

Fotos de la Sant Silvestre Bandolera de Campdevànol 2013 (Arnau Urgell)

Fotos de la Sant Silvestre de Campdevànol 2012 (Arnau Urgell)

Fotos de la Sant Silvestre de Campdevànol 2011 (Arnau Urgell)