El Mercat de Nadal de Sant Joan escalfa motors de cara a les festes

L'activitat se celebrarà dissabte

Redacció
19 de desembre del 2014
Actualitzat a la 13:38h
Sant Joan de les Abadesses acollirà de nou el Mercat de Nadal el pròxim dissabte, 20 de desembre. Des de les 10 de matí fins les vuit del vespre la plaça Major, el carrer Beat Miró i la plaça Anselm Clavé quedaran ocupats per parades plenes de productes artesans i nadalencs.

A més, els visitants també podran gaudir de demostracions, un taller de creació de tions de fang, inflables, diverses actuacions infantil , sessions de conta contes i una xocolatada popular.

D'altra banda, les entitats Els Gentils i Càritas Sant Joan han organitzat un tió solidari, així com una recollida d’aliments per aquells que més ho necessiten. Per la seva part, la Unió de Botiguers ha preparat un sorteig on hi podran participar tots aquells que comprin en establiments adherits a l'associació.

El Mercat de Nadal és una iniciativa organitzada per l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, el consistori d’Ogassa i la Unió de Botiguers de Sant Joan. Es troba emmarcada dins el programa d'activitats nadalenques de la població, on s'hi recullen propostes com el concert de Càrites, les quines del CE Abadessenc o el concurs familiar de pessebres de l’AMPA IE Sant Joan de les Abadesses.
 

Més informació al web de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses