Marc Carós i Maria Vilà, primers guanyadors de la SantACrono

La lligueta de curses a les ermites de Sant Antoni del Ripollès continuarà el gener a Ribes

Marc Carós, guanyador de la SantACrono
Marc Carós, guanyador de la SantACrono | SantACrono
Redacció
18 de desembre del 2014
Actualitzat a les 7:53h


Marc Carós i Maria Vilà van ser els guanyadors de la primera SantACrono que es va disputar aquest dimecres al vespre a Sant Joan de les Abadesses. Aquesta nova competició, inspirada en la Cims de Girona, es tracta d'una lligueta de tres cronoescalades –de pujada però també de baixada- a tres ermites de Sant Antoni del Ripollès

La primera SantACrono consistia en un recorregut de 3,5 quilòmetres amb sortida i arribada a Sant Joan de les Abadesses. La victòria va ser pel ripollès Marc Carós, amb un temps de 18 minuts i 29 segons, seguit d'Ignasi Ferrer (19:11) i el jove Àlex Moya (20:46). En categoria femenina el triomf també va volar cap a Ripoll amb Maria Vilà (26:27), seguida de Thais Pentinat (27:12) i Mireia Formatgé (35:00).

La SantACrono, que en aquesta primera entrega va aplegar una trentena de participants, continuarà el 14 de gener a Ribes de Freser i es completarà el 28 del mateix mes a Ripoll. L'objectiu dels organitzadors, segons explica Eric Moya, és "incentivar l'esport de muntanya, crear bon ambient i que la gent conegui camins al costat de casa per on sortir a entrenar".
 

Classificacions SantACrono de Sant Joan de les Abadesses 2014 (pdf)

Maria Vilà, guanyadora de la SantACrono de Sant Joan de les Abadesses Foto: SantACrono