El santuari de Núria celebra avui la seva conversió en basílica

Vídeo transmissió en directe de l'acte a partir de les 11 del matí | Hi assisteix el president Artur Mas

L'arquebisbe Martínez Sistach, a la missa de Núria
L'arquebisbe Martínez Sistach, a la missa de Núria | Valldenuria.cat
Redacció
29 de novembre del 2014
Actualitzat a les 11:48h

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik, assisteix avui dissabte a la celebració d’Acció de Gràcies amb motiu de la concessió del títol i dignitat de Basílica Menor al Santuari de la Mare de Déu de Núria.

La celebració té com a acte central una Eucaristia, a les 11 del matí, que estarà presidida pel Cardenal-Arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, i concelebrada per Joan-Enric Vives, Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra. També hi assistiran la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; els consellers d’Ensenyament, Irene Rigau, i de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i els alcaldes de Queralbs, Maria Immaculada Constans, i de Ribes de Freser, Marc Prat; el president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó, i el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, entre d’altres autoritats.

La celebració té lloc poques setmanes després que el Bisbat d'Urgell anunciés la concessió realitzada realitzada pel papa Francesc, a través d'un rescripte de la Congregació per al Culte Diví, signat pel cardenal Antonio Cañizares.

Podeu seguir l'acte en directe des d'aquesta pàgina de ValldeNuria.cat.