L'Hospital de Campdevànol, a ritme d'Abba per «La Marató»

L'espectacle solidari arribarà divendres a la Sala Diagonal amb les entrades exhaurides

Redacció
27 de novembre del 2014
Actualitzat a les 16:43h
Els treballadors de l'Hospital de Campdevànol es convertiran, per un dia, amb integrants del mític grup Abba. Aquest divendres 28 de novembre, a partir de les nou del vespre, la Sala Diagonal acollirà l’espectacle musical Mamma mia, els de l’Hospital, que comptarà amb la participació i actuacions del personal del centre, que cantaran i ballaran al ritme de les famoses cançons del grup suec, juntament amb altres col·laboradors. La convocatòria per a l’acte ha tingut molt bona acollida i totes les entrades que hi havia disponibles s’han exhaurit. Els diners recollits amb la venda d’entrades –que es venien al preu de 5 euros cada una– es destinaran a La Marató de TV3.

Aquesta és la segona vegada que l’Hospital de Campdevànol organitza una representació musical d’aquestes característiques. El 2013, els treballadors de l’Hospital van aconseguir un gran èxit amb Oh happy day, per al qual també es van exhaurir totes les entrades. Finalment, l’any passat, les diverses activitats preparades des del centre van permetre donar més de 7.000 euros per a La Marató.

A més de l’espectacle musical, aquesta vegada, els treballadors de l’hospital han organitzat un campionat de parxís en col·laboració amb el barri del Ninot, de Ripoll, el sorteig d’una macropanera i la venda de cors elaborats pels usuaris de l’Hospital de Dia, l’Associació de Dones de Ribes i la merceria El fil d’Ariadna, que es poden adquirir per 2 euros cada un.